En bra däckverkstad

God morgon alla mina läsare och välkommen in till bloggen. Här i Jämjö är det vår, men ändå har vintern inte riktigt släppt sitt grepp. Olika är de ämnen jag tar upp här i bloggen och idag har turen kommit till det här med bilar och däck. Jag åkte till en bra däckverkstad i Jämjö och bytte till sommardäck för bara någon vecka sedan. Hit har jag åkt regelbundet de senaste åren inte bara för att byta däck, utan också när jag har behövt annan service när det gäller däcken. På Jämjö Däckservice, som denna däckverkstad i Jämjö heter, har jag alltid fått bra hjälp och dessutom till en rimlig kostnad. 

 

De som jobbar där är alla kunniga och med lång erfarenhet av det mesta som rör däck och däckservice. Jag har en bil som är säker att köra, och dessutom i fint skick. Jag är glad över att jag har “mitt” ställe som ser till att detta är möjligt. Det här är en firma som passar oss i Jämjö eller Torsås. Det kan vara svårt att välja mellan alla firmor som finns i denna bransch men eftersom jag varit kund hos Jämjö Däckservice i flera år och alltid fått bästa hjälpen tycker jag att detta företag är värt att ges lite uppmärksamhet på bloggen. Denna däckverkstad i Jämjö kan jag varmt rekommendera er andra bilägare. Tjänsterna som erbjuds här är ju sådana som man alltid kommer att behöva använda sig av. Varför inte då låta Jämjö Däckservice göra jobbet med sådant som rör däcken? Det var bara några tankar jag hade just nu, och tack för att ni tog er tiden att läsa! Sist men inte minst, kör lugnt, för på sina håll och kanter är det fortfarande besvärligt väglag.