Funderar du på att byta ut dina fönster?

Hejsan, hejsan, allt trevligt folk och välkomna till min hörna på nätet för att läsa om allt som jag tar upp här. Jag hoppas att ni haft en bra dag, det har i varje fall jag haft. I den här bloggen har det blivit så att flera personer har frågor och funderingar som de vill få svar på, och kan jag så hjälper jag alltid till, det vet ni vid det här laget. Idag kommer det att bli ett inlägg om möjligheten till att få hjälp inom fönsterbyte i Gävle med omnejd.  

Det här inlägget vänder sig till alla här i Gävle som funderar på att byta ut sina gamla fönster. I januari när den värsta kylan slog till blev det uppenbart hur det drog in kalluft i huset från de gamla tvåglasfönstren. Jag hade länge tänkt att jag borde byta ut fönsterrutorna men ni vet ju själva att det alltid är lätt hänt att förtränga sådant som borde göras. Det var i alla fall ingen idé att stoppa huvudet i sanden längre, så jag tog kontakt med MM GlasBygg AB och de kom hem till mig och frugan bara inom ett par dagar, och gick igenom vilket behov just vi hade, och utifrån detta så kom de tillbaka efter några dagar och påbörjade arbetet med att byta ut alla fönster. Nu har kylan kommit tillbaka, och dessa fönster är välisolerade och det drar inte det minsta, till glädje för mig själv men även för min fru som alltid är lite frusen av sig. Så till er som har frågat efter någon som är behjälplig med fönsterbyte här i Gävle menar jag att det är MM GlasBygg AB ni borde vända er till, för det går nog inte hitta ett företag som kan ge er bättre hjälp än just dem.