Padel Tennis AB

God förmiddag gott folk, varmt välkomna ska ni vara hit! En fin måndag som denna hade jag tänkt berätta för er om ett företag som har varit väldigt behjälpligt, de heter Padel Tennis AB och har hjälpt mig med padelbollar bland annat.

Under den senaste tiden har jag verkligen fått upp ögonen för sporten padel, det är något som direkt fångade mitt intresse. Det är ett väldigt roligt sätt att träna och få den aktiveringen man behöver, det har fått mig att verkligen komma igång igen. Eftersom jag snabbt fick ett så stort intresse för sporten började jag köpa en del tillbehör för att jag skulle få ut det mesta av träningen, Padel Tennis AB har hjälpt mig en hel del med det. De har hjälp mig att hitta padelbollar som passar mig och mina behov, vilket jag är väldigt tacksam för. Jag hade säkert kunnat göra det på egen hand men jag kände mig mer trygg i att jag skulle få rätt tillbehör om jag vände mig till ett professionellt företag för hjälp. Som sagt fick jag ju verkligen all den hjälpen jag behövde av dem, jag kände aldrig att deras hjälp inte var tillräcklig. Då jag fick så underbar hjälp av dem kan jag uppmana er alla att också vända er till dem om ni skulle behöva hjälp med padelbollar eller något annat som har med sporten att göra. Om ni mot förmodan inte har provat padel tycker jag verkligen att ni borde göra det, det är en väldigt rolig sport som får dig att hålla igång. Det var allt jag hade att säga för idag, förhoppningsvis har ni uppskattat det. Ha det så bra nu så hörs vi igen om några dagar.