Städservice i Oxie

Välkommen till min blogg som idag kommer att handla om vilken god hjälp jag har fått med kontorsstädningen. Jag är en småföretagare i Oxie och jag har alltid fullt upp. Det är gott att i vissa lägen bara kunna luta sig tillbaka och släppa taget om vissa arbetsuppgifter såsom städningen av mitt kontor. Jag har anlitat ett företag som heter Ramon Quispe och som erbjuder städservice i Oxie.  

 

Jag är av den uppfattningen att man i möjligaste mån bör anlita någon lokal företagare, oavsett vilket jobb det är som ska utföras. Jag och Ramon har ju det gemensamt att vi är egna företagare båda två. När vi dessutom verkar på samma geografiska plats, Oxie, innebär hans tjänster ett minskat bilåkande, och detta finns det förstås en miljöaspekt på. Som småbarnspappa till tre barn på 11, 7 och 5 år gamla är agendan mer än fullspikad. Att vara företagare innebär mycket längre arbetsdagar än om jag hade varit anställd. Det ska hämtas och lämnas på fritids, skolor och flera olika aktiviteter på fritiden. Maten lagar för de mesta min fru, annars försöker vi dela lika på uppgifterna, en ekvation som inte alltid går ihop eftersom jag ibland jobbar övertid. Ramon Quispe och hans städföretag kommer till kontoret varje onsdag och städningen är till full belåtenhet och lämnar efter sig ett elegant, dammfritt och ordningsamt kontor. Det är arbetsmiljön det handlar om både för mig själv och mina anställda. Så om ni liksom jag behöver någon typ av städservice i Oxie med omnejd, vill jag varmt rekommendera er till att ta kontakt med Ramon Quispe. Även ni som behöver hjälp med er städning i Bunkeflostrand eller Lund eller på orter i närheten kan höra av er till detta företag. Hej då och tack!