Städservice i Umeå

Det är en vacker vårkväll ute och jag sitter på den inglasade balkongen och tänker på en sak. Det har varit mycket att göra de senaste veckorna med den stora flytten så jag har inte haft så mycket tid över till annat, mer än att försöka komma i ordning i det nya hemmet. Det har lyckats rätt så bra men nu tar jag en välbehövlig paus. Det kan kännas som ett omöjligt uppdrag att flyttstäda om man inte gör som jag gjorde, anlitar ett städföretag. Jag anlitade ett företag som erbjuder städservice i Umeå och Robertsfors. UmeMix heter företaget som flyttstädade. 

  

Hur det nu var så åkte flyttlasset iväg för ett par månader sedan. Jag flyttade in i en lägenhet här i Umeå efter 15 år i villa. Villan skulle tömmas på allt och inte nog med det, den skulle flyttstädas! All fritid gick åt till att packa och sedan flytta. Tack vare att UmeMix har hjälpt mig med flyttstädningen gick det ändå smidigt med allt det andra som hörde till flytten. Det märktes att de som städade arbetade målinriktat och professionellt. Det gick snabbt och var bra organiserat. Det var ett ganska stort uppdrag men som en representant på företaget sa, så är inget jobb för stort och inte heller för litet. De utför alla typer av städservice i Umeå med omnejd och vänder sig både till företag och privatpersoner. Nu pågår allt det roliga när jag håller på att komma iordning i nya lägenheten och möblerar och inreder som jag vill ha det. Jag är tacksam till hjälpen med flyttstädningen och vill verkligen rekommendera er att anlita UmeMix. Det finns massor av olika tjänster det här företaget erbjuder utöver städning. Hör av er till dem för att få reda på mer!